Gisteren bereikte ons het verschrikkelijke nieuws dat onze broeder Jean-Paul ‘JP’ Soumokil, totaal onverwachts, is komen te overlijden.

Jean-Paul is jarenlang een stabiele en betrouwbare kracht geweest binnen GMA. Altijd bescheiden en op de achtergrond, maar desalniettemin van grote waarde voor de groep, zowel in Nederland als in Tanah Air.

Wij zullen JP enorm gaan missen. Het is moeilijk te bevatten dat we nooit meer zijn stem of lach zullen horen en dat we nooit meer een omhelzing van hem zullen krijgen. Maar helaas, ook dit hoort bij het leven…

GMA Belanda en GMA Tanah Air wenst keluarga besar Soumokil heel veel sterkte toe in deze zware tijd, in het bijzonder tante Janny, kaka Lucien, ade Milo en JP’s partner Eline en zijn dochtertje Marlin. Wij kunnen ons alleen maar een voorstelling maken van de enormiteit van jullie pijn en verdriet.

Desondanks zijn we dankbaar dat we JP hebben mogen kennen en meemaken als de pure ziel die hij was (en is). Until we meet again brother! Rust zacht in de handen van de Heer.

Djauh dari mata, dekat di hati!

MENA MURIA!