Laatste update actie #BantuKariu – 8 april 2022

Selamat basudara pela/gandong dan teman2,

Vanuit Aboru kwam er onlangs (4 april jl.) een direct verzoek van de bapak raja van Kariu, Samuel Radjawane, om de geslonken voorraad levensmiddelen zo snel mogelijk aan te vullen. Met bijna 2000 extra monden die gevoed moeten worden raakt deze voorraad snel uitgeput en de bodem kwam inmiddels in zicht.

Vanuit Anak2 muda BAKH di Belanda is er uiteraard meteen gehoor gegeven aan de oproep en via het GMA netwerk in Aboru zijn we gelijk aan de slag gegaan om de goederen te bestellen en veilig naar Aboru te krijgen.

Onze mensen hebben met een team van circa 18 man de klok rond gewerkt en wij zijn blij om te melden dat het transport inmiddels succesvol is aangekomen in Aboru.

In het transport zitten onder andere melk, rijst, vis, corned beef en nog vele andere zaken bijgesloten. In dit artikel hebben we een aantal screenshots en opnames bijgevoegd van de aangekochte goederen om een beter beeld te geven van wat er precies is ingekocht en in welke hoeveelheden. Zodra wij alle bonnen en definitieve lijsten hebben ontvangen geven we een definitief overzicht van de gekochte goederen en de bijbehorende kosten. Dan zullen we ook laten weten wat we nog precies in kas hebben.

Zonder de steun van alle donateurs van de Tikkie actie van eind januari 2022 was deze hulp niet mogelijk geweest. Wij willen daarom nogmaals onze grote dank uitspreken richting de BAKH gemeenschap in Nederland, Stichting Kariu en alle donateurs voor de steun aan Kariu en Aboru in deze moeilijke tijd.

Anak2 muda BAKH di Belanda

G. Akihary
M. Akihary
H. Sahureka
O. Sahureka
A. Leatomu
E. Leatomu
M. Leatomu
F. Pattiwaellapia
R. Pattiwaellapia
J. Schaduw
J. Tahamata
D. Tehupuring
N. Nanulaitta
J. Polnaija
J. Ritawaemahu
D. Tahalele