15 mei 1817 – 15 mei 2021.

Met vreugde kijken wij uit naar de 204e Pattimura-dag.

Het zelfbeschikkingsrecht van het Molukse volk kan niet worden afgekocht met overheidsfuncties en geld door de neo-koloniale staat Republiek Indonesië. De huidige generatie Molukse vrijheidsstrijders is namelijk geboren uit een lange reeks gruweldaden van diezelfde koloniale regering tegen het Molukse volk in Tanah Air! Deze waarheid omtrent de geschiedenis van de Republik Maluku Selatan zullen wij altijd blijven belichten en doorgeven aan de volgende generatie strijders, zodat wij samen met hen, met volledige toewijding, zullen blijven vechten voor een onafhankelijk en soeverein Maluku!

Mena Muria!

————————————————————————

15 Mei 1817 – 15 Mei 2021.
Selamat menyongsong hari Pattimura yang ke 204 tahun.

Nasionalisme pejuang Bangsa Maluku tidak bisa ditawar dengan Jabatan dan kekayaaan yang diberikan Negara Kolonial Republik Indonesia, sebab Pejuang Bangsa Maluku lahir dari rentetan peristiwa kekejaman Pemerintah Kolonial Republik Indonesia di seluruh pelosok Tanah Air Maluku! Maka kebenaran sejarah Bangsa Maluku, kami akan selalu menceritakannya untuk menyelamatkan dua sampai tiga generasi ke depan, dan kami akan tetap berjuang dengan komitmen untuk Maluku yang merdeka dan berdaulat!

Mena Muria!