Selamat basudara pela/gandong dan teman2,

Op 7 mei 2022 werd er vanuit de bapak raja van Kariu, Samuel Radjawane, een verzoek gedaan tot het inkopen en leveren van een grote hoeveelheid medicijnen ten behoeve van de Kariunese vluchtelingen gevestigd in Aboru.

Vanuit Anak2 muda BAKH di Belanda is er uiteraard meteen gehoor gegeven aan de oproep en via het GMA netwerk in Aboru zijn we gelijk aan de slag gegaan om de medicatie te bestellen en veilig naar Aboru te krijgen.

GMA heeft haar hulp toegezegd en is vervolgens met man en macht aan het werk gegaan om de medicijnen, waarvan vele slechts op dokersrecept verkrijgbaar waren, zo snel mogelijk naar Aboru te halen. Deze medicijnen zijn bekostigd met het restant van de opbrengst van de BantuKariu actie van januari jongstleden.

Begin juni was alle medicatie bij elkaar verzameld, wat geresulteerd heeft in een grote levering op 8 juni. Wij willen hierbij onze dankbaarheid uitspreken richting GMA Tanah Air voor haar volharding om alle gevraagde medicatie te verkrijgen voor onze gandong2 Kariu.

Zonder de steun van alle donateurs van de Tikkie actie van eind januari 2022 was deze hulp niet mogelijk geweest. Wij willen daarom nogmaals onze grote dank uitspreken richting de BAKH gemeenschap in Nederland, Stichting Kariu en alle donateurs voor de steun aan Kariu en Aboru in deze moeilijke tijd.

Anak2 muda BAKH di Belanda

G. Akihary
M. Akihary
H. Sahureka
O. Sahureka
A. Leatomu
E. Leatomu
M. Leatomu
F. Pattiwaellapia
R. Pattiwaellapia
J. Schaduw
J. Tahamata
D. Tehupuring
N. Nanulaitta
J. Polnaija
J. Ritawaemahu
D. Tahalele