Dringende oproep!

Selamat basudara pela/gandong dan teman2,

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat ons geliefde BAKH dorp Kariu momenteel wordt geteisterd door onlusten, geweld en chaos. Er is weinig meer van het eens zo mooie dorp over, want de meeste woningen zijn inmiddels afgebrand. Om het geweld te ontvluchten en relatieve veiligheid op te zoeken zijn er inmiddels veel bewoners van Kariu naar Aboru gevlucht. Ook hebben wij vernomen dat een deel van de inwoners van Kariu zich inmiddels in Hulaliu bevindt.

Zoals het er nu naar uitziet zal de situatie op korte termijn niet verbeteren. Dat betekent dat er momenteel in Aboru, en mogelijk ook in andere plaatsen, een grote instroom plaatsvindt van vluchtelingen die daar voor onbepaalde tijd zullen verblijven. Dat zorgt direct voor een dringende en grote behoefte aan zaken als: water, voedsel, toiletartikelen, babyvoeding en nog vele andere essentiële benodigdheden. Dat dit geld kost moge duidelijk zijn. Willen wij onze mensen op Tanah Air volledig voor deze kosten op laten draaien? Nee toch? Dat kan niet en mag niet!

Om die reden doen wij, anak2 muda BAKH di Belanda, een dringend beroep op jullie om onze mensen op Tanah Air te steunen middels een Tikkie actie. Alle opbrengsten zullen volledig worden besteed aan de aankoop en verdeling van essentiële benodigdheden ten behoeve van de vluchtelingen en degenen die hen huisvesten. Hierover zal volledige transparantie worden verleend. Wij hebben goede contacten aldaar (‘boots on the ground’), dus de coördinatie verloopt via voor ons bekende wegen, waarbij we de garantie hebben dat het geld aan de juiste benodigdheden wordt uitgegeven en dat deze op een eerlijke manier onder de behoeftigen zullen worden verdeeld.

Laat daarom geen seconde verloren gaan en steun nu! Onze mensen hebben het keihard nodig!

https://bunq.me/BantuKariu

Terima kasih!

Anak2 muda BAKH di Belanda

G. Akihary
M. Akihary
O. Sahureka
A. Leatomu
E. Leatomu
M. Leatomu
F. Pattiwaellapia
R. Pattiwaellapia
J. Schaduw
J. Tahamata
D. Tehupuring
N. Nanulaitta
J. Polnaija
J. Ritawaemahu
D. Tahalele